KPN en RoutIT feliciteren JPDoco B.V.

De 250e aangemaakt VoIP klant is een feit bij JPDoco B.V. Onder hun dochteronderneming IPvo365 B.V. worden alle connectivity diensten verkocht waaronder VoIP telefonie. De uitgebreide functionaliteiten van Hosted VoIP Telefonie zorgen voor een professionele uitstraling van uw bedrijf en betere bereikbaarheid van uw medewerkers. Overzicht van alle functionaliteiten! Hosted Telefonie groeit mee met uw organisatie. Uitbreiding van IP-aansluitingen zijn binnen vijf werkdagen eenvoudig geregeld.

Hosted Telefonie is niet aan locaties gebonden
Werkt u drie maanden in een ander pand? Of gaat u verhuizen? Met VoIP is dat geen enkel probleem. Een VoIP account is gekoppeld aan een toestel of aan een VoIP bedrijfscentrale, niet aan een geografische locatie. Dit maakt verhuizen zeer eenvoudig en aanzienlijk voordeliger.

Hosted Voice is flexibel
Een telefoontoestel kan aan iedere locatie in het netwerk gekoppeld worden. Werken in een andere ruimte is geen probleem. U bent gewoon op hetzelfde nummer bereikbaar. Dit maakt VoIP zeer geschikt voor flexibel werken.

Bellen met Hosted Telefonie is tot 70% goedkoper
VoIP gebruikers bellen onderling gratis. Daarbij maakt het niet uit bij welke vestiging een medewerker werkzaam is. Indien een bedrijf meerdere vestigingen of vestigingen in het buitenland heeft is de maandelijkse besparing op de gesprekskosten aanzienlijk.

 Geïnteresseerd in VoIP telefonie ? neem contact op met ons. Tel. 0527-610123

kpn-jpdoco-klein

sluit menu
bel directKlik hier voor direct contact