Professioneel WiFi voor MKB

Camping Krolsbergen te Paasloo is inmiddels voorzien van een stabiel WiFi signaal door JPDoco. Er zijnmeerdere zenders geplaatst op de camping die gezamenlijk voor een optimale dekking zorgen. De zenders hebben we onderling voorzien van glasvezel kabels, wat zorgt voor een supersnelle verbinding en roaming mogelijkheden.

Een goede WiFi-dekking door het gehele bedrijfspand is belangrijk voor uw gebruikers. Een slechte Wireless verbinding kost netwerksnelheid, medewerkers kunnen daardoor niet optimaal presteren en klagen over de performance van het draadloze netwerk. Buitenom het feit dat er steeds meer WiFi-apparaten op de werkvloer worden gebruikt, eisen deze ook een steeds snellere verbinding. Daarom is een goede WiFi-infrastructuur van groot belang. De tijd dat er met een aantal Access Points door een pand heen kon worden volstaan, ligt ver achter ons.

Laat een professioneel WiFi-systeem aanleggen Door een managed Wireless systeem van Ruckus of Alcatel Lucent behoren WiFi-problemen tot het verleden. Door een WiFi-meting kan de dekking van het WiFi-signaal worden vastgesteld en de beste plaats voor een Accesspoint gelokaliseerd.

WiFi in een productieruimte

Ook leggen wij draadloze netwerken aan in bedrijfshallen, dit is vaak bedoeld voor draadloze communicatie tussen machinisten van (hef)trucks om aantallen vracht op te nemen of bijvoorbeeld gegevens over paklijsten te kunnen verwerken. Een haperend WiFi-netwerk kan er de oorzaak van zijn dat data niet op de plaats van bestemming aankomt zodat er fouten ontstaan in het ordersysteem. Een onderzoek door middel van een WiFi-meting kan oorzaken van problemen zichtbaar maken zodat deze kunnen worden verholpen en het netwerk wordt geoptimaliseerd.

sluit menu
bel directKlik hier voor direct contact