JP DOCO BV kan u ontzorgen van uw ICT problemen, uw netwerk wordt onze zorg. U hoeft geen full-time systeembeheerder in dienst te nemen om uw netwerk te beheren. JP DOCO BV heeft jarenlange ervaring in het beheren van diverse systemen, uiteenlopend van 1 tot meer dan 100 werkplekken. JP DOCO BV lost al uw vraagstukken op van werknemers betreffende het ICT netwerk en zal doormiddel van proactief beheer problemen in uw netwerk voorkomen. Op deze manier kunt u met uw infrastructuur en applicaties blijven werken zodat u uw eigen doelstellingen kunt halen zonder dat u langere tijd zonder netwerk komt te zitten.

Via onze remote tool kunnen wij vanaf afstand inloggen op uw computers en servers om problemen op te lossen. En mocht dit niet lukken, omdat bijvoorbeeld het internet niet actief is dan hebben wij voldoende medewerkers om u op korte termijn op locatie te helpen.

Door middel van onze diverse service contracten kunt u een passende oplossing vinden die het beste bij uw organisatie past. Neemt u voor vrijblijvende informatie contact op met ons kantoor waar een van onze medewerkers u kan inlichten over de verschillende opties en wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen.

 

sluit menu
bel directKlik hier voor direct contact