klusHoe belangrijk is uw data voor de organisatie. Kunt u bij een calamiteit als brand of diefstal zonder alle informatie die u door de jaren heen hebt verzamelt en opgeslagen op uw server of pc’s? Het antwoord is nee, jaren van werk kan in een klap weg zijn waardoor u weer opnieuw moet beginnen met het vergaren van informatie en u niet meer terug kunt kijken in eerder gemaakte documentatie.

Wij verzorgen voor u de online back-up en doen dit op de meest veilige manier voor uw organisatie. Wij willen als JPDOCO BV uw data zo veilig mogelijk en zo goed mogelijk veilig stellen zodat bij calamiteiten uw data snel weer beschikbaar is voor u.
Waarom kiest JPDoco B.V. voor een online back-up en niet voor de traditionele back-up met een harde schijf.

De voordelen van online back-up:

  • Uw data wordt via een beveiligde verbinding versleuteld verzonden naar het beveiligde datacenter.
  • Uw back-up wordt opgeslagen op een externe locatie. Wanneer uw locatie onverwacht getroffen mocht worden door brand of ander onheil, staat uw data nog steeds veilig.
  • In vergelijking tot andere back-up vormen, zijn de kosten voor online back-up laag.
  • Voor online back-up hoeft u geen investeringen te doen in hard- en software. Voor een vast laag bedrag per maand kunt u al gebruik maken van deze moderne back-up oplossing.
  • Online back-up is een betrouwbare manier van back-up maken, veel betrouwbaarder dan de traditionele back-up methoden.
  • Met online back-up kunt u snel data uit uw back-up terugzetten. Lange zoektijden behoren tot het verleden.
  • Online back-up werkt zonder dat u er omkijken naar heeft. U hoeft geen tape of harddisk meer te wisselen voor de correcte werking van de back-up.
  • Uw back-up data wordt opgeslagen in een goed beveiligde datacenter. U kunt er dan ook altijd op rekenen dat uw data veilig staat.

Extra Back-up

Als tweede back-up maken wij vaak op een harde schijf een image back-up van uw server zodat bij een server crash de down-time van uw netwerk tot een minimum beperkt wordt. Op de nieuwe server kan dan de image teruggezet worden en met de online back-up de meest recente data teruggezet worden. Zo hoeft niet de hele installatie van de server van begin af aan te worden uitgevoerd en is alleen de copy actie nodig om uw netwerk weer snel operationeel te hebben.

sluit menu
bel directKlik hier voor direct contact