Online Back-up

Heb je veiligheidsmaatregelen getroffen voor je systemen, maar ben toch slachtoffer geworden van cybercriminelen? Of heb je per ongeluk zelf iets verwijderd wat toch niet helemaal de bedoeling was? Geen nood, met ‘Online Back-up’ hebben we altijd nog een kopie van jouw bestanden achter de hand.

De voordelen van Online Back-up:

  • Data wordt via een beveiligde verbinding versleuteld verzonden naar het beveiligde datacenter.
  • De back-up wordt opgeslagen op een externe locatie. Wanneer jouw systeem wordt getroffen door een verstoring, dan is jouw data nog steeds veilig.
  • In vergelijking tot andere back-up vormen, zijn de kosten voor Online Back-up laag.
  • Voor Online Back-up hoef je geen investeringen te doen in hard- en software. Voor een vast laag bedrag per maand maak je al gebruik van deze moderne back-up oplossing.
  • Online Back-up is een betrouwbare manier van back-up maken, veel betrouwbaarder dan de traditionele back-up methoden.
  • Met Online Back-up kan de data snel teruggezet worden. Lange zoektijden behoren tot het verleden.
  • Online Back-up werkt automatisch: er hoeft geen tape of harddisk meer gewisseld te worden voor de correcte werking van de back-up.

Extra Back-up

Als tweede back-up maken wij vaak op een harde schijf een ‘image back-up’ van de server zodat bij een server crash de down-time van het netwerk tot een minimum beperkt wordt. Op de nieuwe server kan dan de image teruggezet worden en met de Online Back-up de meest recente data teruggezet worden. Zo hoeft niet de hele installatie van de server van begin af aan te worden uitgevoerd en is alleen de copy actie nodig om het netwerk weer snel operationeel te hebben.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Online- Back up voor jouw organisatie? Neem contact met ons op. We adviseren je graag.

 

NEEM CONTACT OP >

sluit menu
bel directKlik hier voor direct contact