Een belangrijk onderdeel in uw netwerk is de beveiliging ervan. In het huidige ICT netwerk zijn aanvallen op netwerken meer regel dan uitzondering en is het tegengaan van deze aanvallen dan ook iets waar zeker niet te makkelijk over gedacht mag worden binnen uw organisatie.

Uw netwerk is immers erg kostbaar voor u, niet alleen de hardware die binnen het netwerk operationeel is maar ook de data die u binnen uw netwerk opgeslagen heeft en verzameld heeft in de voorbij gaande jaren.

De beveiliging van uw netwerk kan op vele manieren, van het zetten van restricties op bestanden en mappen binnen uw netwerk tot het plaatsen van een hardware matige firewall die al het verkeer monitort binnen uw netwerk. Het is onmogelijk om het ondoordringbaar te laten zijn, er zijn teveel externe factoren die een virus binnen uw netwerk kunnen brengen en waar u bijna geen verweer tegen kunt hebben. Maar u kunt het de cybercriminelen wel zo moeilijk mogelijk maken.

JP DOCO BV kan u voorzien van een goed en degelijk advies hoe u het beste uw netwerk kunt beveiligen en dit voor u configureren zodat uw netwerk zo goed mogelijk beveiligd is.

Lees meer over:

sluit menu
bel directKlik hier voor direct contact