Veiligheid is een basisbehoefte. Daarom heeft JP DOCO BV voor u een cloud-based beveiligings oplossing. Een gemakkelijke en betaalbaar systeem dat helpt om uw camera’s en opnames vanuit de cloud te beheren en pro-actief een melding geeft als er iets bijzonders gebeurt.

Uw ogen op belangrijke zaken

Met Cameramanager kunt u een oogje in het zeil houden op alle zaken die er toe doen voor u. Wij brengen uw bewakings camera’s naar de cloud en dan kunt u de opnames gemakkelijk bekijken op uw computer, smartphone of tablet. Tevens kunt u gebruik maken van onze applicatie om berichten te ontvangen als er beweging, geluid of hitte wordt waargenomen door uw camera’s.

Een Cameramanager bundel of plan

JP DOCO BV biedt u bundels aan, camera’s en een cloud opslag plan, zoals Cameramanager Go en Cameramanager 360 ?. En heeft u zelf al camera’s dan kunnen we voor u gemakkelijk daarbij een oplossing geven waarbij u uw eigen camera’s kunt blijven gebruiken met onze software functionaliteiten. De software van Cameramanager ondersteund een zeer groot aantal beveiligingscamera’s.

Kiest u een optie dat het best bij u past

JP DOCO BV biedt u 3 verschillende opties aan, Deze verschillen in de lengte van de opslag in de cloud en de kwaliteit waarmee de camera’s de beelden kunnen opnemen. Afhankelijk van uw wensen, u kiest tussen 24 uur, 7 dagen of 30 dagen opslag en de kwaliteit tot Full HD kunt u uw wensen afstemmen op een van deze opties.

Opties:

  • Live viewing – Bekijk uw camera via de Cameramanager applicatie. U kunt uw eigen video’s bekijken binnen enkele seconden nadat u de software geopend heeft.
  • Storage – Uw camera slaat automatisch de beelden op in de cloud als u connectie heeft met de Cameramanager applicatie. Wij ondersteunen ook lokale opslag op SD-kaartjes en bieden cloud back-up aan wanneer uw SD kaartje defect is.
  • Detectie en alarmering – Maakt u zich geen zorgen over wat er gebeurt wanneer u niet in de buurt bent. Cameramanager verteld u wanneer er iets gebeurt, door het zenden van een berichtje naar uw telefoon of email op het moment dat uw camera geluid, beweging of hitte detecteert.
  • Beveiliging – Wij begrijpen uw noodzaak van de beste beveiliging wanneer het er op aan komt om uw organisatie, kantoor of winkel te beveiligen. Met Cameramanager krijgt u het zelfde nivo beveiliging als uw bank.
  • CLVR – CLVR, video analyse in de cloud. Werelds eerste betaalbare, op verzoek en zonder enige configuratie cloud gebaseerde video analyse service.

Neemt u vrijblijvend contact op met JP DOCO BV waarbij een van onze medewerkers u te woord zal staan met advies over deze dienst die wij aanbieden.

sluit menu
bel directKlik hier voor direct contact