BLOG | Al jouw wachtwoorden veilig opslaan zonder gedoe? Wij hebben de oplossing!

 

Je weet het wel…, maar je doet het toch…

Naar een bekende fastfoodketen gaan en vervolgens met buikpijn terug in de auto zitten. Of, als je een sterke maag hebt, in ieder geval met een behoorlijk geplunderde portemonnee. En dan ook nog voor een maaltijd die het prijs/kwaliteit gezien zeker niet waard was. Op de bank hangen bingewatchen, terwijl je eigenlijk  zou gaan sporten. Om je vervolgens uitgeblust en onvervuld naar bed te slepen. Je weet het wel.., maar je doet het toch…

In die categorie valt bij veel mensen ook het gebruik van online wachtwoorden. Je gebruikt voor iedere site hetzelfde wachtwoord en als je er veel moet onthouden, sla je ze op in een tekstbestandje ergens op je pc of mobiel. Je weet het wel…, maar je doet het toch. Ook hiervan krijg je buikpijn, alleen voel je die pas later. En als die buikpijn er dan toch is, dan mogen wij in actie komen. Deze mensen zien wij hier bijna dagelijks op de zaak. Een goed gebruik van Passportal, een programma om wachtwoorden veilig te bewaren, kan veel ellende voorkomen. Ja, het is in ieder geval in het begin wat ‘meer gedoe’ dan je huidige werkwijze met betrekking tot het opslaan van wachtwoorden, maar dat geldt ook voor gezond eten en sporten. En uiteindelijk ben je toch blij dat je het doet. En zo is het ook met Passportal. Niet meteen, maar uiteindelijk is het de moeite echt meer dan waard.

Wij leggen je graag uit hoe je eenvoudig met Passportal kan starten. En wat de kosten zijn in jouw specifieke situatie (vanaf €2,50/gebruiker/maand).
Wij weten uit ervaring dat deze kosten in ieder geval ruimschoots lager zijn dan wanneer wij jouw (bedrijfs)systeem moeten herstellen nadat je gehackt bent.

Aan jou de keuze.

 

AFSPRAAK MAKEN UITLEG PASSPORTAL >

 

sluit menu
bel directKlik hier voor direct contact