JP DOCO BV voorziet ook in de dienst om uw organisatie van een een cloudserver te voorzien.

Een cloudserver is niets meer of minder dan een server die aan het internet hangt, waarop internetters kunnen inloggen op afstand. Een voorbeeld daarvan is webmail. Deze is te benaderen via je mobieltje, het internet of een mailprogramma. Daarbij speelt de hardware een minder grote rol dan in het verleden. Wat je ook gebruikt, je ziet dezelfde gegevens. U logt dan ook via het internet in op uw server om hiervan gebruik te maken en op de server te werken.

Uw voordelen:

De harde schijven en servers kunnen de deur uit, want een internetverbinding volstaat. Dat scheelt natuurlijk in de kosten o.a. stroom en onderhoud. Bedrijven kunnen flink besparen op licenties en ondersteunend IT-personeel.

Nog een voordeel is dat je al vanuit huis bij de bedrijfsgegevens kunt. Tekort aan opslagruimte is ook verleden tijd, omdat de servers zo groot zijn, dat ze nagenoeg niet vol kunnen raken. Mocht je computer vastlopen of je woning in de brand vliegen, geen probleem. Je gegevens staan veilig in de cloud en u betaald naar gebruik en kunt de configuratie aanpassen naar uw wens van dat moment.

Bij ons kunt u ook vrijblijvend om advies vragen hoe een cloudserver uw organisatie van dienst kan zijn en of het wel een oplossing is die het beste bij uw organisatie past. Het kan bijvoorbeeld ook goed mogelijk zijn dat een combinatie van cloud server samen met een server in uw eigen netwerk het beste voor uw organisatie werkt.

sluit menu
bel directKlik hier voor direct contact